Sluiten

Voer uw gegevens in om de brochure te ontvangen

Hidden
Hidden

CONTACTFORMULIER

Geen titel(Vereist)
Hoofdfoto
Beschikbaar

Ganzeweide 68 A, HEERLEN

Koopprijs: € 175.000,00
Bekijk alle media

Omschrijving

Twee kantoorruimtes van resp. circa 78 m² en 60 m² gelegen op de eerste en tweede etage met berging op de begane grond. De entree is gelegen direct tegenover de ingang van Albert Heijn (voorheen Jan Linders) gelegen en wordt omringd door meerdere kleinschalige kantoren en bovengelegen appartementen. Het kantoor op de tweede etage is verhuurd.

Adres:
Ganzeweide 68A te Heerlen

Oppervlakte:
Ca. 78 m² gelegen op de 1e etage.
Ca. 60 m² gelegen op de 2e etage.

Gedeelde entree en berging op de begane grond.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Heerlerheide Centrum´ bestemd als ´gemengd´. Binnen deze bestemming zijn dienstverlening en woondoeleinden toegestaan. Indien koper wonen wenst te realiseren dan is koper zelf verantwoordelijk voor benodigde vergunningen/toestemmingen van bijvoorbeeld Gemeente en VVE. Verkoper accepteert hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Opleveringsniveau:
De ruimtes worden in huidige staat aangeboden.

Energielabel:
A.

Locatie en bereikbaarheid:
Winkelcentrum Heerlerheide geldt als het centrale voorzieningengebied voor de wijk Heerlerheide.

Heerlen is onderdeel van de Euregio Maas-Rijn met de kernsteden Maastricht, Aken en Luik. Zo bezien bevinden zich in een straal van 50 kilometer 3,7 miljoen inwoners in 3 landen, in 3 talen. Brussel ligt op 1 uur, Amsterdam op 2 uur, Parijs en Frankfurt op 3 uur en Londen op 4 uur rijden. Binnen 1 uur rijden treft u 8 vliegvelden aan.

Per auto: De locatie is eenvoudig bereikbaar via De A76 en de A79. Winkelcentrum Heerlerheide is voorzien van een gratis ondergrondse parkeergarage.
Per OV: Er zijn directe busverbindingen richting het NS station van Heerlen. In de directe nabijheid zijn meerdere bushaltes. Vanuit Heerlen zijn intercity treinverbindingen beschikbaar naar Sittard-Eindhoven-Utrecht-Den Bosch-Amsterdam en met directe treinverbindingen naar Maastricht en Aken.

Complex:
Het pand maakt onderdeel uit van VVE Ganzeweide.

De 2e etage is verhuurd voor € 450,- per maand.

Koopprijs € 199.500,- k.k.

Koopovereenkomst:
Wanneer u het pand wenst aan te kopen dan zullen wij de koopovereenkomst opstellen en de notaris zal de leveringsakte opstellen.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van het notariskantoor.

Baten en lasten:
Alle baten en lasten komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport en zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Aanvaarding:
In overleg.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Lees volledige omschrijving Inklappen
Object image
Object image
Object image
Object image
Object image
Object image
Object image
Object image
Locatie Heerlen
Type Kantoorruimte
Oppervlakte 138 m²
Koopprijs € 175.000,00

Kenmerken

Overdracht
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouw
Hoofdfunctie Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Neem contact op
Kaart
Kadastraal
Satelliet

Specialist in bedrijfshuisvesting

ActiVast is gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed.  Van klein tot groot, voor ons geen verschil. Door onze ervaring, marktkennis en onze pro actieve houding zijn wij de juiste partij voor alle vraagstukken omtrent uw vastgoed. We zijn zowel landelijk actief als specifiek in de regio Ede, Wageningen en Veenendaal.

Meer over ons
Bedrijfshuisvesting & Vastgoedbeleggingen
Terug
Object image
Object image
Object image
Object image
Object image
Object image
Object image
Object image
Terug
Object image
Object image
Object image
Object image
Object image
Object image
Object image
Object image
Bekijk alle media
Ganzeweide 68 HEERLEN 6413 GH