Sluiten

Voer uw gegevens in om de brochure te ontvangen

Hidden
Hidden

Diensten

Verhuur en verkoop

Bij de verhuur of verkoop van een bedrijfspand komt nogal wat kijken. Door onze specialisatie in bedrijfsmatig vastgoed weten we van A tot Z waar we op moeten letten, hoe we het maximale uit de verhuur of verkoop halen en wat er geregeld moet worden om het proces vlekkeloos te laten verlopen.

Samenwerking

Een samenwerking begint altijd met een gesprek. We hebben het over het pand en uw wensen. Daarnaast spreken we af wat u van ons mag verwachten en wat de tarieven zijn. Zo weten we allemaal precies waar we aan toe zijn.

Werkwijze

Wanneer we een opdracht krijgen, is het altijd ons doel de best mogelijke transactie voor onze opdrachtgever(s) te realiseren. We gaan daarom gericht en doortastend aan de slag met de verhuur of verkoop van uw pand. Tijdens het hele traject zijn de lijnen kort. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en tussentijds zijn we altijd voor u bereikbaar.

Contracten

Het opstellen van contracten is een belangrijk onderdeel van ons werk. Goede afspraken die zorgvuldig zijn vastgelegd, zorgen voor duidelijkheid voor alle partijen en voorkomen discussie achteraf. We besteden daarom veel aandacht aan het opstellen van solide en correcte contracten.

Naderhand

Ook na het tot stand komen van een overeenkomst kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor vragen of advies over de huurovereenkomst, zoals bij huurindexaties of verlengingen. Ook kunnen we het beheer van uw vastgoed volledig uit handen nemen.

Nieuwbouw & Ontwikkeling

Soms past het bestaande aanbod niet bij uw wensen. In dat geval is nieuwbouw misschien iets voor u. In onze portefeuille hebben wij een ruim aanbod aan kavels en nieuw te ontwikkelen panden die beschikbaar zijn voor huur of koop.  Ook kunnen wij bemiddelen bij het ontwikkelen van een eigen pand.

Maatwerk

Nieuwbouw en ontwikkeling zijn altijd maatwerk. Wilt u een casco pand uit een nieuwbouwproject en de afbouw zelf verzorgen? Of gaat u voor een turn-key oplevering? Het kan allemaal. Op basis van uw wensen maken wij een passend voorstel voor u.

Voor u ontwikkeld

U kunt ook nog een stap verder gaan en kiezen voor een pand dat speciaal voor u wordt gebouwd. Dit heeft als voordeel dat het aan al uw eisen en wensen voldoet. Na de ontwikkeling betrekt u een pand, dat perfect geschikt is voor uw bedrijfsprocessen.

In samenwerking met diverse specialisten hebben wij al veel klanten geholpen bij het ontwikkelen van bedrijfshuisvesting op maat. Gaat uw voorkeur uit naar nieuwbouw? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Te huur of te koop

Heeft u een nieuw pand of kavel te verhuren of verkopen? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij zoeken de juiste partij bij uw aanbod en begeleiden u in het traject van de verhuur of verkoop.

Aankoop & aanhuur

U bent op zoek naar een nieuw bedrijfspand. Een pand dat precies past bij uw wensen. Nu en in de toekomst. Als specialist kunnen we u daarbij helpen. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in de zakelijke vastgoedmarkt zijn we altijd op de hoogte van het actuele aanbod en aankomende projecten en kansen.

Samenwerking

Samenwerking is voor ons belangrijk. Een goede samenwerking zorgt voor het best mogelijke resultaat. Als we uw aanhuur- of aankoopmakelaar zijn, beginnen we met een kennismakingsgesprek. We bespreken wat u van ons mag verwachten en welke tarieven daarbij horen. Zo weet u precies hoe we te werk gaan en waar u aan toe bent.

Inventarisatie

We doen een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en behoeften. We bespreken de locatie, oppervlakte, duurzaamheid en andere zaken waar het pand aan moet voldoen. En dan gaan we voor u aan de slag. We maken een selectie van geschikte panden en leggen de mogelijkheden aan u voor.

Transactie

Als we uw ideale pand hebben gevonden, verzorgen we de onderhandelingen over de prijs en de overige voorwaarden. Door onze marktkennis en ervaring realiseren wij vaak een aanzienlijke besparing of verbetering van de voorwaarden. Vervolgens adviseren we u over de contracten en begeleiden u tot aan de sleuteloverdracht.

Beheer

Heeft u het pand aangekocht als belegging? Dan kunnen wij ook het beheer uit handen nemen. Wilt u meer weten over het aankopen van vastgoed als belegging? We vertellen u er graag alles over op ActiVast Vastgoedbeleggingen.

Heronderhandelingen 

Bij het heronderhandelen van huurvoorwaarden is vaak winst te behalen. Aan welke kant van de tafel u ook zit. Gedegen kennis van de marktontwikkelingen en huurcontracten is essentieel als u het beste uit de onderhandelingen wilt halen. Bent u een tevreden huurder of verhuurder en loopt het bestaande huurcontract af? Wij zijn u graag van dienst!

Voor huurders

Bent u als huurder tevreden met uw huidige locatie en loopt het contract af? Dan is het tijd om met uw verhuurder om tafel te gaan. Bij een verlenging kunnen voorwaarden vaak worden aangescherpt. Wij begeleiden en adviseren u graag, zodat u tegen marktconforme afspraken de toekomst in gaat.

Voor verhuurders

Heeft uw huurder zijn huurovereenkomst opgezegd of aangegeven te willen heronderhandelen? Wij gaan graag voor u met de huurder in gesprek om de wensen en behoeften te inventariseren. Soms heeft een huurder meer of minder ruimte nodig, wil hij een andere huurperiode of korting op de huurprijs. Het is ons doel tot een nieuwe overeenkomst te komen, naar tevredenheid van alle partijen. Zodat de verhuurrelatie tegen de juiste voorwaarden kan worden voortgezet.

Meerwaarde

Omdat wij onze meerwaarde in het traject graag bewijzen, betaalt u ons aan de hand van de besparing die wij voor u realiseren. Wilt u liever vooraf weten wat de kosten zijn, dan kan ook een vast bedrag worden afgesproken.

Taxaties en advies

Het bepalen van de waarde van zakelijk vastgoed kan in meerdere gevallen van belang zijn. Niet alleen bij aan- of verkoop van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor het krijgen van herfinanciering, na een verbouwing, het regelen van een nalatenschap of vanwege fiscale redenen. Een taxatie geeft u een reëel beeld van de actuele marktwaarde van het vastgoed.

Maatwerk

Omdat geen enkele taxatie hetzelfde is, bespreken we vooraf met u wat het doel is van de taxatie en waar we rekening mee moeten houden. Aan de hand daarvan ontvangt u van ons een voorstel op maat voor het uitvoeren van de taxatie.

Gecertificeerd taxateur

Voor uw taxaties werken we samen met een ervaren, gecertificeerde taxateur, die is ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert in de kamers Wonen / MKB (RMT) en Bedrijfsmatig vastgoed (RT). De waarde van een pand wordt bepaald aan de hand van een aantal vaste punten, zoals de lokale markt en eigenschappen van het pand. Na de taxatie ontvangt u een uitgebreid taxatierapport. De waarde van uw vastgoed wordt hierin onderbouwd met diverse rekenmethodes en vergelijkingsobjecten.

ADVIES

Inzicht in de waarde van uw vastgoed kan u helpen onderbouwde keuzes te maken in uw vastgoedportefeuille. Bent u op zoek naar een sparringpartner of gespecialiseerd adviseur? Wij voorzien u graag van raad en daad, zodat u tot de beste oplossing kunt komen.

Vastgoedbeheer

Adequaat en efficiënt beheer is van grote invloed op de tevredenheid van uw huurders én het financieel rendement van uw vastgoed. Maar dat vergt aandacht, specialistische kennis en tijd. Tijd die u ook aan uw core business kunt besteden. Als vastgoedbeheerder ontzorgen wij u in het dagelijks beheer van uw zakelijke vastgoed. U verzekert zich ervan dat alles goed geregeld is, terwijl uw vastgoed optimaal rendeert.

Ontzorgen

We zijn het eerste aanspreekpunt voor uw huurders. We zorgen voor regelmatig onderhoud en de nodige inspecties. We regelen verzekeringen. We helpen u bij het vaststellen van huurprijzen en het sturen van de huurfacturen. We minimaliseren leegstand. We ontzorgen u bijna volledig. Bijna, omdat u uiteraard zelf de belangrijke beslissingen neemt.

Specialistische kennis

Als professioneel vastgoedbeheerder hebben we specialistische kennis van de markt, wet- en regelgeving en onderhoudsprocedures. Door uw vastgoedbeheer uit te besteden profiteert u van deze kennis, zonder u er zelf in te hoeven verdiepen.

Type beheer

Voor zowel commercieel beheer, technisch beheer, administratief beheer als vastgoedbeheer op maat bent u bij ons aan het juiste adres. We voeren vastgoedbeheer uit in heel Nederland.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We maken graag een vrijblijvend voorstel, aansluitend op uw behoefte.

Vastgoedbeleggingen

Een goed rendement, dat is waar u naar op zoek bent als u belegt in vastgoed. En dat wilt u verstandig doen: een goede opbrengst met een beheersbaar risico.

Deskundig

Voor diverse opdrachtgevers kopen en verkopen wij regelmatig vastgoedbeleggingen. Een goede samenwerking, doortastendheid en deskundigheid zijn dan heel belangrijk. Onze jarenlange ervaring in de markt verzekert u daarvan.

Voor meer informatie over vastgoedbeleggingen en onze diensten op dit gebied verwijzen we u graag naar ActiVast Vastgoedbeleggingen.

Vul het contactformulier in

Experts in bedrijfshuisvesting