Actief in Vastgoedbeleggingen!

Sluiten

Voer uw gegevens in om de brochure te ontvangen

Hidden
Hidden

Diensten

Verkoop

Overweegt u uw vastgoedbelegging(en) te verkopen? Dat brengt heel wat met zich mee. Denk aan het tegen de juiste voorwaarden in de markt zetten van uw vastgoed, het vinden van potentiële kopers, het plannen en begeleiden van de bezichtigingen en het opstellen van documenten. Wij staan u graag bij met deskundig advies en begeleiding gedurende het gehele verkoopproces.

Zo begeleiden wij u

Als we uw makelaar zijn bij de verkoop van een beleggingsobject, helpen we u allereerst de beste verkoopstrategie te bepalen, zodat uw belegging een zo optimaal mogelijk rendement genereert. We zorgen voor een goede positionering in de markt om de juiste koper te vinden. Zichtbaar of discreet, dat bepaalt u.

Dankzij ons grote netwerk en onze proactiviteit is een koper vaak al snel gevonden. We adviseren u vervolgens over de voorwaarden en voeren de onderhandelingen voor u uit. Ook voor het opstellen van de contracten kunt u op ons rekenen. Tot en met het moment van de levering, staan wij u bij. De lijnen zijn kort en u kunt het gehele traject op ons vertrouwen.

Herinvesteren

Heeft u de inkomsten uit de verkoop niet direct nodig en wilt u de opbrengst herinvesteren? Wij begeleiden u graag bij de aankoop van een nieuwe vastgoedbelegging.

Aankoop

Een goed rendement zonder te veel risico te lopen, dat is wat u wilt als u belegt in vastgoed. Bij het aankopen van vastgoedbeleggingen komt veel kijken. Zaken waar u vaak niet dagelijks mee te maken heeft. Grondig onderzoek doen en goed geïnformeerd zijn wanneer u besluit in vastgoed te investeren is essentieel. Het is verstandig daarbij een specialist in de arm te nemen. Bij ActiVast zijn we u graag van dienst.

Uw eerste belegging 

Als u voor het eerst belegt in vastgoed, dan is het belangrijk uw strategie te bepalen. Wat zijn uw wensen en doelen? Wat is uw risicobereidheid? Wij informeren en adviseren u graag in dit proces. Als de doelen helder zijn, gaan we op zoek naar het juiste beleggingsobject bij uw doelen.

Er bestaan meerdere vormen vastgoedbeleggingen. Ieder met unieke eigenschappen en potentiële kansen. Zo kunt u beleggen in residentiele of commerciele panden. Maar het is ook mogelijk te investeren in grond of herontwikkelingsprojecten. Uw doelen helpen ons te bepalen welke beleggingsvorm het meest geschikt is voor uw eerste aankoop.

Uitbreiding van uw beleggingsportefeuille

U bent al in het bezit van vastgoed en overweegt uw beleggingsportefeuille uit te breiden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben de kennis en het netwerk om bij te dragen aan de groei van uw portefeuille.

Samen bekijken we uw wensen en doelen en bepalen de meest effectieve uitbreidingsstrategie. Wilt u een pand dat goede perspectieven heeft als het gaat om uw rendement? Of een pand dat bijdraagt aan de diversificatie van het type vastgoed of de vastgoedlocaties in uw portefeuille, om zo uw risico te spreiden? Wat uw behoefte ook is, wij zetten ons netwerk graag in om de beste on- of off market investeringskans voor u te vinden.

Begeleiding van A tot Z 

Wij begeleiden en adviseren onze klanten tijdens het gehele aankoopproces. Hebben we het juiste pand gevonden? Dan onderhandelen we voor u. Daarnaast nemen we indien gewenst de commerciele, technische en juridische due diligence uit handen.

We staan naast u in het gehele traject tot aan de eigendomsoverdracht. En zelfs daarna kunnen we u nog van dienst zijn met het beheer van uw vastgoed.

 

Advies en due diligence

Beleggen in vastgoed betekent dat u beslissingen moet nemen over complexe, specialistische zaken. Een deskundig advies is van grote waarde als u een weloverwogen besluit wilt nemen. Bij ActiVast helpen we u graag. Door onze jarenlange ervaring en specialistische kennis weten we waar u aan moet denken als u belegt in vastgoed.

ADVIES EN CONSULTANCY

ActiVast levert onafhankelijk, onderbouwd advies en consultancydiensten aan vastgoedbeleggers in heel Nederland. We doen marktonderzoek, denken mee over uw korte en lange termijn strategieën of adviseren over de meest veelbelovende aan- of verkoopmethodes. Net waar u behoefte aan heeft.

Due diligence

Due diligence betekent letterlijk ‘gepaste zorgvuldigheid.’ En dat is op zijn plaats als u op het punt staat te investeren in vastgoed. Een due diligence-onderzoek is een aankoopinspectie, waarmee we beoordelen of de investering een verstandige beslissing is en welke mogelijke risico’s er zijn.

Due diligence kan plaatsvinden met betrekking tot commerciele, (bouw)technische en juridische aspecten. Door deze aspecten grondig te onderzoeken, krijgen we een goed inzicht in de risico’s en kansen die verbonden zijn aan de aankoop van het vastgoed. Dit zorgt ervoor dat een weloverwogen beslissing kan worden genomen en eventuele aandachtspunten en problemen geïdentificeerd worden, voordat de transactie is afgerond. Bij ActiVast nemen we dit traject graag uit handen.

Wilt u gebruik maken van één van onze adviesdiensten? Wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Vastgoedbeheer

Adequaat en efficiënt beheer van uw vastgoed is van grote invloed op de tevredenheid van uw huurders én het financieel rendement. Maar dat vergt aandacht, specialistische kennis en tijd. Tijd die u ook aan andere zaken kunt besteden. Als professioneel vastgoedbeheerder ontzorgen wij u in het dagelijks beheer van uw zakelijke vastgoed. U verzekert zich ervan dat alles goed geregeld is, terwijl uw vastgoed optimaal rendeert.

Ontzorgen

We zijn het eerste aanspreekpunt voor uw huurders. We zorgen voor regelmatig onderhoud en de nodige inspecties. We regelen verzekeringen. We helpen u bij het vaststellen van huurprijzen en het sturen van de huurfacturen. We minimaliseren leegstand en beperken daarmee uw risico. Kortom, we ontzorgen u bijna volledig. Bijna, omdat u uiteraard zelf de belangrijke beslissingen neemt.

Professioneel en deskundig

Als professioneel vastgoedbeheerder heeft ActiVast specialistische kennis van de markt, wet- en regelgeving en onderhoudsprocedures. Door uw vastgoedbeheer uit te besteden maakt u gebruik van onze kennis en ervaring. Alles wordt goed geregeld, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Type beheer

Voor zowel commercieel beheer, technisch beheer, administratief beheer als beheer op maat bent u bij ons aan het juiste adres. We voeren vastgoedbeheer uit in heel Nederland.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We maken graag een vrijblijvend voorstel dat aansluit op uw wensen.

 

Vul het contactformulier in

Experts in vastgoedbeleggingen